Training met rood!

Afgelopen donderdag was er, zoals gebruikelijk, een training. Deze keer was er ook een introtraining, een vriend van me heeft ook aan de trainingen mee gedaan. Het beviel hem goed en gaat binnenkort nog een keertje mee trainen. Wat leuk was om te zien is dat er met zo’n training een hoop mensen op de baan staan die nog niet helemaal kunnen schaatsen. Wat je er weer aan herinnert hoeveel vooruitgang je eigenlijk geboekt hebt in een half jaartje tijd, want toen ik bij Skeuvel begon zat ik ook ongeveer op dat niveau.

Het was ook mijn eerste training sinds een paar weken, door de tentamen weken en een slechte planning, kon ik een aantal trainingen er helaas niet bij zijn. Ik had dus ook weer veel zin in om weer te gaan schaatsen. Het is dan altijd weer even inkomen, maar desondanks merkte ik toch echt wel dat ik het schaatsen had gemist en kwam ik weer een stuk vrolijker het ijs af.

Ik schaatste zelf mee met rood, wat de laagste trainingsgroep is en je dus ook met weinig ervaring in start. We hebben ons deze training vooral gefocust op bochten en diep zitten. Het was een leuke training (dankjewel Wies 😊) en ik heb er zeker wel weer het een en ander van geleerd, met mijn mede Skeuvels gepraat en lekker gesport.

door: Esmée van Raaij