Club van 100

Club van 100

De ‘Club van 100’ bestaat uit een groep mensen die D.S.V. de Skeuvel financiaal ondersteunt. Hiermee maakt de Club van 100 het enthousiasme voor het schaatsen en de studenten-sport-cultuur medemogelijk. Leden van de club van 100 doneren minimaal 100 euro aan D.S.V. de Skeuvel en kunnen kiezen waar dit geld naar toe gaat. Dit betekent dat het geld naar de wintertrainingen, zomertrainingen, feesten of algemeen kan gaan. Meer informatie over de Club van 100 kan gevonden worden in deze brochure.

Leden van de Club van 100

Deze toppers zijn lid van de Club van 100! Samen maken zij het mogelijk dat verschillende doelen binnen de categorieën sport winter, sport zomer en feesten kunnen worden bereikt!

Draag jij de Skeuvel ook een warm hart toe? Mail naar extern@skeuvel.nl en word lid!

Jip Spel

Toen ik net lid was van Skeuvel heb ik, als Bambi die de boarding net kon loslaten, meegedaan aan het UTK. Sindsdien ben ik meerdere keren per week op het ijs te vinden om te trainen en training te geven. Om anderen ook de mogelijkheid te geven kennis te maken met het studentenschaatsen, daarom ben ik donateur van Skeuvel geworden.

Doelen van de Club van 100

De club van 100 heeft verschillende doelen. Zo zijn er vier verschillende categorieën waar een donateur van de club van 100 geld aan kan doneren.

Deze doelen verschillen van een bijdrage voor het UTK tot het doneren van plankjes op de maandelijkse borrel. Meer informatie over de doelen zijn te vinden in deze brochure.

Bereikte doelen

Skeuvelcamera - 2019

Met behulp van de bijdrage van de Club van 100 heeft Skeuvel een fotocamera kunnen kopen! Nu worden er door de leden van de vereniging haarscherpe foto's genomen op activiteiten, wedstrijden en reizen. Heb jij deze mooie foto's al gespot op onze website?