aRDENNEN

Schud je klimkuiten maar los, want ook dit jaar organiseert de Wielercommissie weer een lang trainingsweekend in het hart van de Ardennen! Net als afgelopen jaar zal dit jaar Malmedy onze uitvalsbasis zijn voor vele mooie fietstochten langs beroemde klimmetjes, zoals de Baraque Michel, de Stockeu, Col de Rosier, Côte de Wanne en de gevreesde huismuur (Fermé Libert). Er wordt gereden in een snelle en een minder snelle groep, dus het weekend is geschikt voor alle niveau’s. Naast alle fietsactiviteiten staat het weekend natuurlijk ook garant voor een hoop gezelligheid en herstel met behulp van een poar tarwesmoothies.

Zoals gebruikelijk vindt het weekend dit jaar weer plaats rond het Hemelvaartsweekend, van woensdag 29 mei t/m maandag 3 juni (6 dagen fietsplezier dus!). De kosten van het weekend zijn ongeveer EUR 150. Deelname is alleen mogelijk met een goed onderhouden racefiets. Een helm en shifters aan het stuur zijn verplicht.

Er zijn dit jaar 36 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! 

De Ardennencommissie bestaat dit jaar uit:

  • Chiel Mosterman
  • Isa Groenewoud
  • Leon Bremer
  • Muriel van der Spek

Samen gaan wij er voor zorgen dat het Ardennenweekend weer het hoogtepunt van het zomerseizoen wordt, dus zorg dat je erbij bent!

De inschrijving voor het Ardennenweekend gaat 18 maart 12:00 open. Schrijf je snel in, VOL=VOL! Er zijn dit jaar 36 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! De kosten van het weekend zijn ongeveer EUR 150. Kostenloos afmelden kan tot 24-04-2019 20:00.

Let op: Deelname is alleen mogelijk met een goed onderhouden racefiets. Een helm en shifters aan het stuur zijn verplicht.

Is de inschrijving vol? Zorg dan dat je op de reservelijst komt! Bij uitval van deelnemers mag je dan automatisch mee.

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.

Hieronder staan de mensen die zich hebben ingeschreven voor het ardennenweekend. 

Sta je op de reservelijst? Dan is er nog hoop! Bij uitval van deelnemers mag je dan automatisch mee. En als er genoeg reserves zijn kan er een huisje worden bijgeboekt!