Bedrijven

Clafis Ingenieus

Al sinds 2015 is Clafis Ingenieus de hoofdsponsor van D.S.V. de Skeuvel. Zij maken het mogelijk om de verenigingskleding betaalbaar te houden voor alle studenten die lid zijn van de Skeuvel. Hun bedrijfsnaam kunt u dan ook overal terugvinden binnen de Skeuvel, zoals bijvoorbeeld op al onze seizoenkleding, schaatstrainingshesjes en als advertentie in ons clubblad de IJsco.

Door deze verbinding is het mogelijk voor ons om als leden van Skeuvel binnen te kijken bij het Clafis Ingenieus bureau, op bijvoorbeeld een ‘rondje van de zaak’ dag.

Clafis Ingenieus is een landelijk opererend ingenieursbureau met een sterk regionaal netwerk. De advies- en ingenieursdiensten worden uitgevoerd in diverse sectoren. Onze ruim 450 medewerkers werken vanuit acht vestigingen verspreid over heel Nederland samen aan een dynamische organisatie die zich inmiddels tot de top 15 van Nederlandse ingenieursbureaus mag rekenen.

Hyro Sports

Hyro Sport Enschede is de schaatswinkel die gevestigd is in IJsbaan Twente. Wij hebben als studentenschaatsvereniging D.S.V. de Skeuvel altijd een goede band gehad met Hyro Sports Enschede, deze band hebben wij versterkt met een mooie sponsorovereenkomst. Hierbij krijgen leden van de Skeuvel 10% korting op alle aankopen bij Hyro Sports en is het mogelijk voor proefleden om goedkoop schaatsen te huren.

Het logo van Hyro Sports Enschede is te zien op onze kleding en Hyro Sports Enschede heeft een advertentie in ons clubblad de IJsco. Tevens sponsort Hyro Sports Enschede veel toernooien die georganiseerd worden door de Skeuvel, waardoor Hyro Sports Enschede ook bij onze evenementen goed vertegenwoordigd is.

Café Friends

Elke eerste dinsdag van de maand borrelen we bij Café Friends. Met het Skeuvelplankje hebben we korting en kost 8 bier maar 14 euro! Café Friends sponsort ook vaak bij evenementen waardoor de organisatie van de evenementen soepeler verloopt. Ook wordt de IJsco door Friends gesponsord door Friends en zie je elke IJsco verschijnen met een mooie advertentie.