Bedrijven

Clafis Ingenieus

Al sinds 2015 is Clafis Ingenieus de hoofdsponsor van D.S.V. de Skeuvel. Zij maken het mogelijk om de verenigingskleding betaalbaar te houden voor alle studenten die lid zijn van de Skeuvel. Hun bedrijfsnaam kunt u dan ook overal terugvinden binnen de Skeuvel, zoals bijvoorbeeld op al onze seizoenkleding, schaatstrainingshesjes en als advertentie in ons clubblad de IJsco.

Door deze verbinding is het mogelijk voor ons om als leden van Skeuvel binnen te kijken bij het Clafis Ingenieus bureau, op bijvoorbeeld een ‘rondje van de zaak’ dag.

Clafis Ingenieus is een landelijk opererend ingenieursbureau met een sterk regionaal netwerk. De advies- en ingenieursdiensten worden uitgevoerd in diverse sectoren. Onze ruim 450 medewerkers werken vanuit acht vestigingen verspreid over heel Nederland samen aan een dynamische organisatie die zich inmiddels tot de top 15 van Nederlandse ingenieursbureaus mag rekenen.

Hyro Sports

Hyro Sport Enschede is de schaatswinkel die gevestigd is in IJsbaan Twente. Wij hebben als studentenschaatsvereniging D.S.V. de Skeuvel altijd een goede band gehad met Hyro Sports Enschede, deze band hebben wij versterkt met een mooie sponsorovereenkomst. Hierbij krijgen leden van de Skeuvel 10% korting op alle aankopen bij Hyro Sports en is het mogelijk voor proefleden om goedkoop schaatsen te huren.

Het logo van Hyro Sports Enschede is te zien op onze kleding en Hyro Sports Enschede heeft een advertentie in ons clubblad de IJsco. Tevens sponsort Hyro Sports Enschede veel toernooien die georganiseerd worden door de Skeuvel, waardoor Hyro Sports Enschede ook bij onze evenementen goed vertegenwoordigd is.

Café Friends

Elke eerste dinsdag van de maand borrelen we bij Café Friends. Met het Skeuvelplankje hebben we korting en kost 8 bier maar 14 euro! Café Friends sponsort ook vaak bij evenementen waardoor de organisatie van de evenementen soepeler verloopt. Ook wordt de IJsco door Friends gesponsord door Friends en zie je elke IJsco verschijnen met een mooie advertentie.

Topvorm Twente, fysiotherapeuten

Optimaal functioneren is ons doel om samen met jou te bereiken. Fysieke klachten door sport, studie, hobby’s of werk? Met een gericht plan werken we aan jouw herstel. Met verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie kunnen we dit bereiken. Na de intake en onderzoek stellen we samen een plan op om je gericht te kunnen behandelen. Waarbij nodig schakelen we daarbij ons netwerk in. Met verschillende locaties in Enschede zijn we altijd dichtbij. Kijk voor meer informatie op onze website!

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport worden kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen geboden. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij D.S.V. de Skeuvel haar doel te behalen? 

Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

In 2021 heeft de Skeuvel ruim 300 euro via Rabo ClubSupport binnengehaald! Wij bedanken leden van de Rabobank voor hun steun, hier zijn wij erg blij mee!