Lid Worden

Lid worden?

Ben je nog geen lid van de Skeuvel? Dan ben je nu op de juiste plek! Misschien heb je al een paar keer met ons meegetraind en weet je al zeker dat je lid wil worden. In dat geval kun je het inschrijfformulier hier direct downloaden! Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet weet of je het schaatsen of één van de zomertrainingen überhaupt wel leuk vindt. Ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar de Skeuvel en wil je een keer met ons meetrainen? De volgende kopjes geven je meer informatie en misschien zien we je binnenkort dan wel bij één van de introtrainingen! Blijf je twijfelen, of zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met het bestuur.

Introtrainingen

Vanaf oktober tot en met maart is de Skeuvel op het ijs te vinden. Het liefst schaatsen we het hele jaar door, maar omdat dit op gesmolten ijs wat lastig is ruilen we de schaatsen in de zomerperiode om voor skeelers, de fiets en hardloopschoenen. Lijkt het je leuk om een keer bij een training aanwezig te zijn? Dan zijn er elk jaar een aantal introtrainingen waarbij je kunt aansluiten. Ben je te laat met aanmelden of heb je de periode met introtrainingen gemist? Dan kun je vrijblijvend een mailtje sturen naar bestuur@skeuvel.nl.

Schaatsen

Gaan wij samen glijden?! Op 9 en 16 januari 2020 vinden de introductietrainingen plaats op IJsbaan Twente. We verzamelen om 16:30 uur zodat je schaatsen kunt aantrekken en na een korte introductie stappen we om 17:00 uur het ijs op. Om 18:10 uur is de training afgelopen en kun je jezelf weer opwarmen met een warme kop chocolademelk. Hier kun je ook kennis maken met de leden van de Skeuvel die na de training op de ijsbaan blijven hangen. We trainen in negen verschillende groepen, van beginner tot gevorderde.

Als je interesse hebt om bij een training aan te sluiten, stuur dan een mail naar bestuur@skeuvel.nl en vermeld hierbij of je eventueel ervaring hebt met schaatsen, of je schaatsen wilt lenen en indien dit het geval is, welke maat je nodig hebt. Let op: het dragen van handschoenen en een muts zijn verplicht.

Skeeleren

Op maandag gaan we skeeleren! Om 19:15 uur verzamelen we op de UTrack. Wil je meedoen? Mail dan naar sportcommissaris@skeuvel.nl en vermeld hierbij of je skeelers wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht.

Fietsen

De fietstraining wordt gegeven in samenwerking met Klein Verzet. In drie verschillende groepen vertrekken we op donderdag om 18:30 uur vanaf de trappen voor het sportcentrum. Heb je zelf een fiets, dan mag je aan de fietstraining deelnemen als je materiaal in orde is. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar sportcommissaris@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Schaatsconditietraining

Op woensdag verzamelen we om 18:30 uur bij de trappen voor het sportcentrum voor de schaatsconditietraining. Voor deze training heb je alleen sportkleding en fijne schoenen nodig, het dragen van loopschoenen wordt sterk aangeraden. Geïnteresseerd? Mail dan naar sportcommissaris@skeuvel.nl.