Lid Worden

Wil je leren schaatsen, of kan je al schaatsen?
Word lid van de studenten schaatsvereniging van Enschede!
Schrijf je in!

Lid worden?

Ben je nog geen lid van de Skeuvel? Dan ben je nu op de juiste plek! Misschien heb je al een paar keer met ons meegetraind en weet je al zeker dat je lid wil worden. In dat geval kun je het inschrijfformulier hier direct downloaden! Het inschrijfformulier kan je mailen naar secretaris@skeuvel.nl of inleveren in het postvakje in het Sportcentrum van de Universiteit Twente. De contributie voor Skeuvel bedraagt 45 euro per jaar.

Om lid te worden, is het daarnaast belangrijk om een Unioncard (UT-studenten) of Campuscard (medewerkers, Saxion-studenten en overige leden) aan te schaffen en de verenigingsheffing voor Skeuvel te betalen. Alle informatie hierover is hier te vinden. Heb je vragen over een lidmaatschap? Stuur dan een mail naar secretaris@skeuvel.nl.

Proeflidmaatschap (September t/m 31 oktober)

Lijkt het je leuk om lid te worden, maar weet je het nog niet helemaal zeker? In september en oktober is ook mogelijk om een proeflidmaatschap te nemen. Met een proeflidmaatschap kun je, voor maar 10 euro,  2 maanden lid zijn van de Skeuvel! Als proeflid kun je deelnemen aan alle trainingen in de zomer, kun je in oktober 1 keer in de week schaatsen en ben je welkom op het GLIJ-weekend en alle activiteiten tot en met 31 oktober. De kosten voor deze activiteiten zul je wel zelf betalen. Wil je na 31 oktober lid worden van Skeuvel, dan wordt de contributie van 45 euro gereduceerd met 10 euro. Het proeflidmaatschapscontract is hier te vinden en deze kun je opsturen naar secretaris@skeuvel.nl.

Interesse?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet weet of je het schaatsen of één van de zomertrainingen überhaupt wel leuk vindt. Ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar de Skeuvel en wil je een keer met ons meetrainen? De volgende kopjes geven je meer informatie en misschien zien we je binnenkort dan wel bij één van de introtrainingen! Blijf je twijfelen, of zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met het bestuur.

Introtrainingen

Vanaf oktober tot en met maart is de Skeuvel op het ijs te vinden. Binnenkort barst het feest dus weer los! Lijkt het je leuk om een keer bij een training aanwezig te zijn? Dan zijn er elk jaar een aantal introtrainingen waarbij je kunt aansluiten. Ben je te laat met aanmelden of heb je de periode met introtrainingen gemist? Dan kun je vrijblijvend een mailtje sturen naar bestuur@skeuvel.nl.

Schaatsen - Intro training oktober

Gaan wij samen glijden?! We trainen in negen verschillende groepen, van beginner tot gevorderde, wat betekent dat je altijd kan aansluiten bij een groep die bij je past!  Onze schaats introtrainingen zullen plaatsvinden op donderdag 12 en 19 oktober om 17:00, zorg dat je er al om 16:45 bent om het materiaal aan te trekken.  Zien we jou dan ook op de ijsbaan? Laat je email adres hieronder achter en je ontvangt twee dagen van te voren alle informatie die je nodig hebt! Voor meer informatie kan je mailen naar pr-commissaris@skeuvel.nl

Op dit moment is het zomerseizoen nog bezig en hebben we een skeeler, droog en fiets intro-training. Schrijf je in via de google forms hieronder


Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.

Fietsen

Helaas zijn de fietsintrotrainingen alweer voorbij. Wil je toch nog een keer meedoen? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl om te vragen als je met een reguliere training mee kunt doen en vermeld hierbij of je een fiets en helm wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht en het dragen van een fietsbroek wordt sterk aangeraden. In april, na het schaatsseizoen beginnen de zomersporten weer en daarmee ook de introtrainingen.

Skeeleren

Helaas zijn de skeelerintrotrainingen alweer voorbij. Wil je toch nog een keer meedoen? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl om te vragen als je met een reguliere training mee kunt doen en vermeld hierbij of je skeelers wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht. In april, na het schaatsseizoen beginnen de zomersporten weer en daarmee ook de introtrainingen.

Droogtraining

Helaas zijn de intro-droogtrainingen alweer voorbij. Wil je toch nog een keer meedoen? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl om te vragen als je met een reguliere training mee kunt doen. In april, na het schaatsseizoen beginnen de zomersporten weer en daarmee ook de introtrainingen.