Lid Worden

Wil je leren schaatsen, of kan je al schaatsen?
Word lid van de studenten schaatsvereniging van Enschede!
Schrijf je in!

Lid worden?

Ben je nog geen lid van de Skeuvel? Dan ben je nu op de juiste plek! Misschien heb je al een paar keer met ons meegetraind en weet je al zeker dat je lid wil worden. In dat geval kun je het inschrijfformulier hier direct downloaden! Het inschrijfformulier kan je mailen naar secretaris@skeuvel.nl of inleveren in het postvakje in het Sportcentrum van de Universiteit Twente. De contributie voor Skeuvel bedraagt 45 euro per jaar.

Om lid te worden, is het daarnaast belangrijk om een Unioncard (UT-studenten) of Campuscard (medewerkers, Saxion-studenten en overige leden) aan te schaffen en de verenigingsheffing voor Skeuvel te betalen. Alle informatie hierover is hier te vinden. Heb je vragen over een lidmaatschap? Stuur dan een mail naar secretaris@skeuvel.nl.

Proeflidmaatschap (September t/m 31 oktober)

Lijkt het je leuk om lid te worden, maar weet je het nog niet helemaal zeker? In september en oktober is ook mogelijk om een proeflidmaatschap te nemen. Met een proeflidmaatschap kun je, voor maar 10 euro,  2 maanden lid zijn van de Skeuvel! Als proeflid kun je deelnemen aan alle trainingen in de zomer, kun je in oktober 1 keer in de week schaatsen en ben je welkom op het GLIJ-weekend en alle activiteiten tot en met 31 oktober. De kosten voor deze activiteiten zul je wel zelf betalen. Wil je na 31 oktober lid worden van Skeuvel, dan wordt de contributie van 45 euro gereduceerd met 10 euro. Het proeflidmaatschapscontract is hier te vinden en deze kun je opsturen naar secretaris@skeuvel.nl.

Interesse?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet weet of je het schaatsen of één van de zomertrainingen überhaupt wel leuk vindt. Ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar de Skeuvel en wil je een keer met ons meetrainen? De volgende kopjes geven je meer informatie en misschien zien we je binnenkort dan wel bij één van de introtrainingen! Blijf je twijfelen, of zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met het bestuur.

Introtrainingen

Vanaf oktober tot en met maart is de Skeuvel op het ijs te vinden. Het liefst schaatsen we het hele jaar door, maar omdat dit op gesmolten ijs wat lastig is ruilen we de schaatsen in de zomerperiode om voor skeelers, de fiets en hardloopschoenen. Lijkt het je leuk om een keer bij een training aanwezig te zijn? Dan zijn er elk jaar een aantal introtrainingen waarbij je kunt aansluiten. Ben je te laat met aanmelden of heb je de periode met introtrainingen gemist? Dan kun je vrijblijvend een mailtje sturen naar bestuur@skeuvel.nl.

Schaatsen - Intro training januari

Gaan wij samen glijden?! We trainen in negen verschillende groepen, van beginner tot gevorderde, wat betekent dat je altijd kan aansluiten bij een groep die bij je past!  Onze schaats introtrainingen zullen plaatsvinden op donderdag 26 januari om 17:00, zorg dat je er al om 16:45 bent om het materiaal aan te trekken.  Zien we jou dan ook op de ijsbaan? Laat je email adres hieronder achter en je ontvangt twee dagen van te voren alle informatie die je nodig hebt! Voor meer informatie kan je mailen naar pr-commissaris@skeuvel.nl

Op dit moment is het zomerseizoen bezig en hebben we een skeeler, droog en fiets intro-training. Schrijf je in via onderstaande forms

Fietsen

Op 5 en 12 september zijn er introductietrainingen voor de fietstraining! Onze fietstrainingen worden gegeven in drie verschillende groepen vertrekken we op maandag om 18:00 vanaf de trappen bij het Sportcentrum. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar pr-commissaris@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Droogtraining

Op woensdag 7 september en 14 september zijn de introductietrainingen voor de droogtrainingen. Elke woensdag verzamelen we om 19:30 uur op de Utrack. Voor deze training heb je alleen sportkleding en fijne schoenen nodig, het dragen van loopschoenen wordt sterk aangeraden. Geïnteresseerd? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl.

Op woensdag 14 september is de droogtraining eenmalig op het Hogekampplein.

Skeeleren

Op donderdag 8 september en 15 september zijn er introductietrainingen voor het skeeleren! Om 19:00 uur verzamelen we op Combibaan Hengelo. Wil je meedoen? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl en vermeld hierbij of je skeelers wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht.