BARDAGEN

Waarom bardagen?

De sportkantine is een plek waar alle sportverenigingen terecht kunnen na trainingen of toernooien. Ook voor diners of activiteiten kunnen we in de sportkantine terecht. Alle diensten worden gedraaid door sportverenigingen, zo ook door de Skeuvel.

De bardagen zijn een bron van inkomsten voor ons, waarmee we de contributie laag kunnen houden. Omdat dit voor iedereen voordelig is, is het goed dat iedereen zijn steentje bijdraagt door een keer een bardienst te draaien.

Hieronder kun je zien welke shifts nog beschikbaar zijn. Als je je wilt inschrijven kun je hieronder je naam en achternaam in een van de shifts invullen (je moet deze pagina openen via je skeuvel-google om het bardienstrooster te kunnen zien.). Als jouw naam lichtgroen kleurt, betekent dat dat je nog geen IVA-certificaat hebt gehaald. Die kun je halen op de site van het NOC NSF.

Als je vragen hebt kun je die altijd vragen aan de PR-commissaris, die ook barcoördinator is.

Hier komt info over de spoka

Uitleg bier tappen

Helaas gaat de uitleg over Heineken. Negeer alles wat met Heineken te maken heeft en hou je ook in je verdere leven verre van dit merk. Als je Heineken al met plezier drinkt is er geen weg meer terug en is alle hoop op een goede toekomst vergeefs. Je zult sterven in eenzaamheid, want in Twente drinken we GROLSCH (m.u.v. jupiler in Café Friends)

  1. Maak het glas schoon op de middelste borstel (dit is beter voor de kwaliteit van het bier)
  2. Naspoelen kan niet in de sportkantine
  3. Houd het glas in een hoek van 45°
  4. Kraan open
  5. Eerste beetje laten gaan
  6. Glas eronder
  7. Als het schuim tot aan de rand komt, glas recht
  8. Tap dicht
  9. Afschuimen met de spatel