Donateurs

Donateurs

Wat D.S.V. de Skeuvel zo leuk maakt? Misschien is de vergelijking van een perfecte race waarbij elke klap raak is nog het best treffend. Als oudste studentenschaatsvereniging biedt D.S.V. de Skeuvel een sportieve uitdaging voor zowel de krabbelende beginner als (sub)topsporter.  Zo wordt stad en land afgereisd om persoonlijke records aan te scherpen en podiumplekken te bemachtigen. Maar naast hard trainen staat gezelligheid bij ons ook hoog in het vaandel! Binnen de gemoedelijke sfeer van de vereniging worden verschillende activiteiten, borrels en trainingskampen georganiseerd. Als vereniging organiseren wij deze activiteiten altijd met veel enthousiasme en een flinke dosis fanatisme. Echter, het verzorgen van trainingen, wedstrijden en andere activiteiten kost de vereniging ook veel geld. Daarom kunnen we alle steun goed gebruiken!  Wordt daarom donateur of lid van de ‘Club van 100’. Als donateur of lid van de Club van 100 ondersteunt u de vereniging. Bovendien bent u welkom op de jaarlijkse donateursactiviteit en ontvangt u de ijsco digitaal. 

IJsco
De ijsco is het verenigingsblad van D.S.V. de Skeuvel. Het blad verschijnt zesmaal per jaar en behandelt alle activiteiten van de vereniging. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om de ijsco op papier in de brievenbus te ontvangen. Dit zal dan tegen de kostprijs van de ijsco plus eventuele verzendkosten gebeuren. 

Donateur
Als donateur ondersteunt u de vereniging en haar leden. Donateur worden kan vanaf het bedrag van 35 euro. Maar natuurlijk kunt u het bedrag naar eigen wens aanpassen. Wilt u ons steunen? Heel graag! Neemt u alstublieft contact op via: extern@skeuvel.nl. Ook voor vragen omtrent het donateurschap kunt u bij ons terecht. Het inschrijfformulier voor donateurs kunt u hier vinden.

Club van 100 
De ‘Club van 100’  bestaat uit een groep mensen die D.S.V. de Skeuvel financieel ondersteunt. Hiermee maakt de Club van 100  het enthousiasme voor schaatsen en de studenten-sport-cultuur mede mogelijk! Draagt u D.S.V. de Skeuvel ook een hart warm toe? Misschien is de Club van 100 dan wat u zoekt! Hier vindt u onze brochure met verdere informatie over de opzet en invulling van de Club van 100.

Alvast hartelijk dank!