Reizen en Weekenden

GLIJ-weekend

In september vindt het Gezelligheids (-intro)Leden IJsvoorbereiding weekend plaats. Het GLIJ Weekend is een mooie manier om het studiejaar met je mede-Skeuvels af te trappen. Wij zullen verschillende activiteiten ondernemen, zowel sportief als minder sportief. Er zal in Holten overnacht worden en vanuit daar zullen we activiteiten ondernemen en kennismaken met de rest van Skeuvel.

IJsreis

Elk jaar gaan we een week op IJsreis. Dit is een reis naar Inzell of Collalbo, waar er getraint kan worden op hoogte.

Naast twee keer per dag schaatsen worden er genoeg andere dingen gedaan. Tussen de trainingen door ben je gezellig aan het kletsen, zit je spelletjes te spelen of ben je druk bezig met een gigantische stapel pannenkoeken op te eten. Vervolgens geniet je ‘s avonds nog eens na met je mede Skeuvels of ga je vroeg naar bed om de volgende dag weer heerlijk door te gaan.

Ardennenweekend

In het Hemelvaartsweekend vertrekt menig Skeuvel naar de Ardennen om hier hun beenspieren te testen. Elke dag worden er vele fietskilometers gemaakt, berg op en berg af. Er wordt gefietst in kleine goepen waardoor iedereen kan fietsen op z’n eigen niveau. De Waalse Pijl wordt gereden door menig Skeuvel om de benen nog extra te vermoeien.

Naast al dit fietsen is natuurlijk ook gezelligheid belangrijk. Genoeg is hier tijd genoeg voor wanneer je weer aan het herstellen bent.

Zomerreis

Elk jaar wordt er ook in de zomervakantie naar de fiets gegrepen. In de zomer gaat er een groep Skeuvels naar een leuke locatie in de bergen om ook in de vakantie de benen te trainen. Zo hoef je niet de hele vakantie stil te zitten!