Aanhanger

D.S.V. de Skeuvel is in het bezig van een zeer nette fietsaanhanger. Deze fietsaanhanger biedt plaats voor 18 fietsen met mogelijkheden voor zowel fietsen die beschikken over steekassen als over de welbekende snelspanners. Doordat de aanhanger door onze eigen technische commissie wordt onderhouden en de vereniging geen winstoogmerk draagt is de aanhanger bijzonder goedkoop te huren. Voor €25,- per dag of €130,- per week kunt u er voor zorgen dat uw fietsen veilig en gemakkelijk vervoerd worden!

De aanhanger wordt onderhouden en verhuurd door onderstaande personen:

  • Jort van Wijk
  • Bram van Wee
  • Remco Boere
  • Jurre Jetten
  • Wout Schilder
  • Vincent Oudshoorn

Samen zorgen zij er voor dat de aanhanger altijd in uitstekende conditie is en regelen zijn de verhuur in samenwerking met de Penningmeester van de vereniging.

Het gebruik

In tegenstelling tot de meeste commerciële fietsaanhangers worden de fietsen op onze aanhanger in de rijrichting van de aanhanger opgesteld waardoor de fietsen op een natuurlijke manier worden belast. Zo voorkomt u beschadigingen aan de fiets. Door het voorwiel te verwijderen en de voorvork op de snelspanner of steekas te plaatsen zijn er geen klemmen of steunen nodig die normaliter voor krassen of andere slijtage kunnen zorgen. De wielen zelf kunnen op hun beurt in de daarvoor bestemde frames worden geplaatst zodat ook deze zonder onnatuurlijke belasting vervoerd kunnen worden.

De aanhanger, inclusief fietsen, weegt minder dan 750 kg en kan daarom zonder problemen gebruikt worden met een B-rijbewijs, mits de combinatie onder de 3500 kg blijft. Naast het standaard rijbewijs hoeft u enkel te beschikken over een trekhaak en een wit kenteken dat gelijk is aan het kenteken van het trekkende voertuig. Dit kenteken kan eenvoudig in de daarvoor bestemde houder worden geklemd. 

Reserveren

De aanhanger wordt gestald op de campus van de Universiteit Twente. Voor het gebruik van de aanhanger wordt €300,- borg gevraagd. Dit bedrag moet samen met de huurprijs minimaal een dag van tevoren zijn overgemaakt naar onze rekening. Uiteraard kan er in overleg nog het een en ander worden geregeld.

Kijk vooral in de agenda hiernaast om te kijken of de aanhanger op uw gewenste data nog beschikbaar is. Heeft u verder vragen of wilt u de aanhanger reserveren? Mail dan naar aanhanger@skeuvel.nl of laat een reactie achter in onderstaand formulier.