D.S.V. DE SKEUVEL

Nieuwe hoofdtrainer gezocht!

Na 15 jaar gaat onze huidige hoofdtrainer met pensioen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de breedtesport per 1 september. Als hoofdtrainer heb je de supervisie over de studenttrainers op het ijs en begeleid je hen. Ben jij de persoon die geïnteresseerd is in het verbeteren en ondersteunen van studenttrainers?

D.S.V. de Skeuvel is dé studentenschaatsvereniging van Enschede. Bij ons kan je twee keer per week schaatsen op het gladde ijs van IJsbaan Twente! We hebben verschillende trainingsgroepen, van beginners tot gevorderden. Dit betekent dat er altijd een groep is waar jij tussen past! Na de schaatstrainingen zijn we vaak te vinden in het Schaatscafé voor een Chocomel met slagroom! 

In de zomer zitten we ook niet stil. Er is de mogelijkheid om te gaan skeeleren, wielrennen en er is een training om je schaatsconditie en techniek op peil te houden. Zo kom je ook fit de zomer door. 

Met onze 200 leden hebben we naast het schaatsen ook verschillende activiteiten. Zo is er een maandelijkse borrel in Café Friends, een Social Skate waarbij we elke maand samen avondeten en hebben we elke maand een activiteit zoals bowlen, naar een trampolinepark, een pubquiz etc. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs! 

Wat wij bieden:

Wintertrainingen

In de winter heb je de mogelijkheid om twee keer per week te schaatsen op je eigen niveau. Onze enthousiaste trainers staan elke maandag en donderdag klaar om je training te geven op het ijs! Daarnaast is er wekelijks op dinsdag een core- en conditietraining.

Zomertrainingen

In de zomer leggen we de basis voor de winter met behulp van een skeelertraining, een schaatsconditietraining en een fietstraining. Ook de core- en conditietraining wordt dan weer gegeven.

Gezelligheid

Elke eerste dinsdag van de maand is het weer tijd voor een borrel in de Friends. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten en feesten georganiseerd. Ook worden er ook verschillende reizen en weekenden georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.