D.S.V. DE SKEUVEL

Ben jij IJskoud de beste?

Doe mee aan de schaatsintrotrainingen op 15 en 22 oktober 2020!

D.S.V. de Skeuvel is dé studentenschaatsvereniging van Enschede. Bij ons kan je twee keer per week schaatsen op het gladde ijs van IJsbaan Twente! We hebben verschillende trainingsgroepen, van beginners tot gevorderden. Dit betekent dat er altijd een groep is waar jij tussen past! Na de schaatstrainingen zijn we vaak te vinden in het Schaatscafé voor een Chocomel met slagroom! 

In de zomer zitten we ook niet stil. Er is de mogelijkheid om te gaan skeeleren, wielrennen en er is een training om je schaatsconditie en techniek op peil te houden. Zo kom je ook fit de zomer door. 

Met onze 200 leden hebben we naast het schaatsen ook verschillende activiteiten. Zo is er een maandelijkse borrel in Café Friends, een Social Skate waarbij we elke maand samen avondeten en hebben we elke maand een activiteit zoals bowlen, naar een trampolinepark, een pubquiz etc. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs! Op 15 en 22 oktober zijn er  introtrainingen bij de Skeuvel. Meedoen? 

Wat wij bieden:

Wintertrainingen

In de winter heb je de mogelijkheid om twee keer per week te schaatsen op je eigen niveau. Onze enthousiaste trainers staan elke maandag en donderdag klaar om je training te geven op het ijs! Daarnaast is er wekelijks op dinsdag een core- en conditietraining.

Zomertrainingen

In de zomer leggen we de basis voor de winter met behulp van een skeelertraining, een schaatsconditietraining en een fietstraining. Ook de core- en conditietraining wordt dan weer gegeven.

Gezelligheid

Elke eerste dinsdag van de maand is het weer tijd voor een borrel in de Friends. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten en feesten georganiseerd. Ook worden er ook verschillende reizen en weekenden georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.

Inschrijven voor een introtraining?

Gaan wij samen glijden?! Op 15 en 22 oktober 2020 vinden de introductietraining plaats op IJsbaan Twente. De training is van 17:00 – 18:10, we verzamelen om 16:30 bij de ijsbaan. Mocht je geen schaatsen hebben, dan kan je die gratis lenen tijdens de introtraining! Na een korte introductie stappen we het ijs op. 

Kun je op 15 of 22 oktober niet langskomen maar wil je wel meetrainen? Stuur een mailtje naar intern@skeuvel.nl om een afspraak te maken om mee te trainen!

Coronamaatregelen

Om de veiligheid te kunnen garanderen zijn er een aantal regels op de ijsbaan. Deze zijn als volgt:

  • Kom bij klachten niet naar de introtraining. 
  • Volg de looproutes die op de ijsbaan aangegeven staan.
  • Kleed je (zo veel mogelijk) thuis om. De kleedkamers op de ijsbaan zullen gesloten zijn, waardoor het niet mogelijk is om je daar om te kleden. Wel zullen er nieuwe ruimtes gecreëerd worden waar het mogelijk is om je om te kleden, maar dit zal een beperkt aantal zijn. Kom dus zo veel mogelijk al omgekleed naar de ijsbaan.
  • Draag een mondkapje of een buff wanneer er uitleg gegeven wordt. Tijdens het schaatsen zelf zal het niet nodig zijn om een mondkapje of buff te dragen, maar wanneer je naast elkaar staat terwijl er uitleg wordt gegeven is dit wel nodig. Zonder een mondkapje of een buff bij je te hebben zal het dus helaas niet mogelijk zijn om een introtraining te volgen. Daarnaast wordt geadviseerd om tijdens de uitleg zo min mogelijk stil te staan en te praten, na een korte uitleg schaats je weer verder.
  • Houd je buiten het ijs aan de 1.5 meter. Op het ijs is het niet nodig om 1.5 meter afstand te houden, buiten het ijs is dit wel verplicht.

Tenslotte kunnen wij helaas geen mensen toelaten die zich niet hebben ingeschreven. Dus zorg dat jij je inschrijft en wees erbij!

Contactgegevens delen

Mocht het toch voorkomen dat er een corona besmetting op de ijsbaan is, dan zal het bestuur de inschrijvingslijst van de desbetreffende training met de GGD moeten delen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben of hier vragen over hebben dan kun je een mailtje sturen naar secretaris@skeuvel.nl.