IntroductieTrainingen

Introductietrainingen

Helaas is de ijsbaan nog niet open, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Ook in de zomer zijn er genoeg trainingen om te doen. Wil je een keertje meetrainen? Van 5 september tot en met 15 september hebben we introductietrainingen! Heb je interesse, stuur een mailtje naar pr-commissaris@skeuvel.nl

Fietsen

Op 5 september en 12 september zijn er introductietrainingen voor de fietstraining! Onze fietstrainingen worden gegeven in drie verschillende groepen vertrekken we op maandag om 18:00 vanaf de trappen bij het Sportcentrum. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar pr-commissaris@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Schaatsconditietraining

Op woensdag 7 september en 14 september zijn de introductietrainingen voor de schaatsconditietrainingen. Elke woensdag verzamelen we om 19:30 uur op de UTrack bij het sportcentrum voor de schaatsconditietraining. Voor deze training heb je alleen sportkleding en fijne schoenen nodig, het dragen van loopschoenen wordt sterk aangeraden. Geïnteresseerd? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl.

Woensdag 14 september is de training eenmalig op het Hogekampplein.

Skeeleren

Op donderdag 8 september en 15 september zijn er introductietrainingen voor het skeeleren! Om 19:00 uur verzamelen we op Combibaan Hengelo. Wil je meedoen? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl en vermeld hierbij of je skeelers wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht.