IntroductieTrainingen

Introductietrainingen

Helaas is de ijsbaan nog niet open, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Ook in de zomer zijn er genoeg trainingen om te doen. Wil je een keertje meetrainen? Van 31 augustus tot en met 10 september hebben we introductietrainingen! Heb je interesse, stuur een mailtje naar intern@skeuvel.nl

Fietsen

Op 31 augustus en 7 september zijn er introductietrainingen voor de fietstraining! Onze fietstrainingen worden gegeven in drie verschillende groepen vertrekken we op maandag om 18:00 vanaf het Sportcentrum. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar intern@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Schaatsconditietraining

Op woensdag 2 september en 9 september zijn de introductietrainingen voor de schaatsconditietrainingen. Elke woensdag verzamelen we om 18:30 uur op het plein tussen de Vrijhof en het Uparkhotel voor de schaatsconditietraining. Voor deze training heb je alleen sportkleding en fijne schoenen nodig, het dragen van loopschoenen wordt sterk aangeraden. Geïnteresseerd? Mail dan naar intern@skeuvel.nl.

Skeeleren

Op donderdag 3 september en 10 september zijn er introductietrainingen voor het skeeleren! Om 19:00 uur verzamelen we op Combibaan Hengelo. Wil je meedoen? Mail dan naar intern@skeuvel.nl en vermeld hierbij of je skeelers wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht.