IntroductieTrainingen

Introductietrainingen

Helaas is de ijsbaan nog niet open, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Ook in de zomer zijn er genoeg trainingen om te doen. Wil je een keertje meetrainen? Van 4 september tot en met 14 september hebben we introductietrainingen! Heb je interesse, vul dan dit inschrijfformulier in. Stuur voor vragen gerust een mailtje naar pr-commissaris@skeuvel.nl

Kun je niet op een van deze data of heb je ze gemist en wil je op een andere reguliere training een keertje meetrainen, stuur dan ook een mailtje naar pr-commissaris@skeuvel.nl

Fietsen

Op 4 september en 11 september zijn er introductietrainingen voor de fietstraining! Onze fietstrainingen worden gegeven in drie verschillende groepen. We vertrekken op maandag om 18:30 vanaf de trappen bij het Sportcentrum. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar pr-commissaris@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Schaatsconditietraining

Op woensdag 6 september en 13 september zijn de introductietrainingen voor de schaatsconditietrainingen. Elke woensdag verzamelen we om 19:30 uur op de UTrack bij het sportcentrum voor de schaatsconditietraining. Voor deze training heb je alleen sportkleding en fijne schoenen nodig, het dragen van loopschoenen wordt sterk aangeraden. Geïnteresseerd? Schrijf je in via het formulier of mail naar pr-commissaris@skeuvel.nl.

Skeeleren

Op donderdag 7 september en 14 september zijn er introductietrainingen voor het skeeleren! Om 19:00 uur verzamelen we op Combibaan Hengelo. Wil je meedoen? Vul het inschrijfformulier in en mail voor vragen naar pr-commissaris@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht.