D.S.V. DE SKEUVEL

Ben jij IJskoud de beste?

Doe mee aan de introtrainingen van 2024!

D.S.V. de Skeuvel is dé studentenschaatsvereniging van Enschede. Bij ons kan je twee keer per week schaatsen op het gladde ijs van IJsbaan Twente! We hebben verschillende trainingsgroepen, van beginners tot gevorderden. Dit betekent dat er altijd een groep is waar jij tussen past! Na de schaatstrainingen zijn we vaak te vinden in het Schaatscafé voor een Chocomel met slagroom!

In de zomer zitten we ook niet stil. Er is de mogelijkheid om te gaan skeeleren, wielrennen en er is een training om je schaatsconditie en techniek op peil te houden. Zo kom je ook fit de zomer door.

Met onze 200 leden hebben we naast het schaatsen ook verschillende activiteiten. Zo is er een maandelijkse borrel in Café Friends, Social Skates waarbij we samen eten, drie feesten door het jaar en hebben we elke maand een activiteit zoals bijvoorbeeld bowlen, waterskiën of een pubquiz.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs! Op september en oktober zijn er introtrainingen bij de Skeuvel. Meedoen?

Proeflidmaatschap

Of neem een proeflidmaatschap! Voor slechts €10 kun je lid worden van de Skeuvel tot en met 31 oktober! Daarnaast heb je als proeflid de privileges van een échte Skeuvelaar. Als proeflid kun je deelnemen aan alle trainingen in de zomer, kun je in oktober schaatsen en kan je mee doen aan alle activiteiten tijdens de SKIP. De kosten voor deze activiteiten moet je helaas wel zelf betalen. Wil je na 31 oktober lid worden van Skeuvel, dan wordt de contributie gereduceerd met de al betaalde 10 euro. Het proeflidmaatschapscontract is hier te vinden en deze kun je opsturen naar secretaris@skeuvel.nl.

Wat wij bieden:

Wintertrainingen

In de winter heb je de mogelijkheid om twee keer per week te schaatsen op je eigen niveau. Onze enthousiaste trainers staan elke maandag en donderdag klaar om je training te geven op het ijs! Daarnaast is er wekelijks op dinsdag een core- en conditietraining.

Zomertrainingen

In de zomer leggen we de basis voor de winter met behulp van een skeelertraining, een schaatsconditietraining en een fietstraining. Ook de core- en conditietraining wordt dan weer gegeven.

Gezelligheid

Elke eerste dinsdag van de maand is het weer tijd voor een borrel in de Friends. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten en feesten georganiseerd. Ook worden er ook verschillende reizen en weekenden georganiseerd waar je aan kunt deelnemen.

Introductietrainingen

Helaas is de ijsbaan nog niet open, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Ook in de zomer zijn er genoeg trainingen om te doen. Wil je een keertje meetrainen? In september en oktober hebben we onze introductietrainingen! Heb je interesse, vul dan het inschrijfformulier in. Stuur voor vragen gerust een mailtje naar bestuur@skeuvel.nl

Kun je niet op een van deze data of heb je ze gemist en wil je op een andere reguliere training een keertje meetrainen, stuur dan ook een mailtje naar bestuur@skeuvel.nl

Zomersporten

Fietsen

Op 9 september en 16 september zijn er introductietrainingen voor de fietstraining! Onze fietstrainingen worden gegeven in drie verschillende groepen. We vertrekken op maandag om 18:00 vanaf de trappen bij het Sportcentrum. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar bestuur@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Zomersportevenement

Op woensdag 11 september vind het zomersportevenement plaats. Hierbij kan je in een avond alle drie onze zomersporten uitproberen, zijnde fietsen, skeeleren en droogtraining. Geïnteresseerd? Schrijf je in via het formulier of mail naar bestuur@skeuvel.nl

Skeeleren

Op donderdag 12 september en 19 september zijn er introductietrainingen voor het skeeleren! Om 19:00 uur verzamelen we op Combibaan Hengelo. Wil je meedoen? Vul het inschrijfformulier in en mail voor vragen naar bestuur@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht.

Meld je aan voor de zomerintrotrainingen via de forms hieronder:

Schaatsen

Gaan wij samen glijden?! Op 10 en 17 oktober 2024 vinden de introductietrainingen plaats op IJsbaan Twente. De training begint om 16:45 uur. Mocht je geen schaatsen hebben, dan kan je die gratis huren tijdens de introtraining! Na een korte introductie stappen we om 17:00 uur het ijs op. Om 18:10 uur is de training afgelopen en kun je jezelf weer opwarmen met een warme kop chocolademelk. Hier kun je ook kennis maken met de leden van de Skeuvel die na de training op de ijsbaan blijven hangen. We trainen in negen verschillende groepen, van beginner tot gevorderde.

Kun je op 10 of 17 oktober niet langskomen maar wil je wel meetrainen? Stuur een mailtje naar bestuur@skeuvel.nl om een afspraak te maken om mee te trainen.

Meld je aan voor de schaats-introtrainingen via de forms hieronder:

SKIP - SKeuvel Intro Periode

Elk jaar organiseert Skeuvel de SKIP! Dit is de SKeuvel Intro Periode waarin nieuwe leden makkelijk kennis kunnen maken met Skeuvel en haar leden. Deze periode is perfect om je (eerste) studiejaar actief van start te gaan en veel nieuwe mensen met verschillende achtergronden te leren kennen. 

De SKIP is alleen voor (proef) leden dus zorg ervoor dat je ingeschreven staat en dit zeker niet mist! 

Onderstaand zijn de hoofdactiviteiten te vinden tijdens de SKIP: