Lid Worden

Wil je leren schaatsen, of kan je al schaatsen?
Word lid van de studenten schaatsvereniging van Enschede!
Schrijf je in!

Lid worden?

Ben je nog geen lid van de Skeuvel? Dan ben je nu op de juiste plek! Misschien heb je al een paar keer met ons meegetraind en weet je al zeker dat je lid wil worden. In dat geval kun je het inschrijfformulier hier direct downloaden! Het inschrijfformulier kan je mailen naar secretaris@skeuvel.nl of inleveren in het postvakje in het Sportcentrum van de Universiteit Twente. De contributie voor Skeuvel bedraagt 55 euro per jaar.

Om lid te worden, is het daarnaast belangrijk om een Unioncard (UT-studenten) of Campuscard (medewerkers, Saxion-studenten en overige leden) aan te schaffen en de verenigingsheffing voor Skeuvel te betalen. Alle informatie hierover is hier te vinden. Heb je vragen over een lidmaatschap? Stuur dan een mail naar secretaris@skeuvel.nl.

Interesse?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet weet of je het schaatsen of één van de zomertrainingen überhaupt wel leuk vindt. Ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar de Skeuvel en wil je een keer met ons meetrainen? De volgende kopjes geven je meer informatie en misschien zien we je binnenkort dan wel bij één van de introtrainingen! Blijf je twijfelen, of zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met het bestuur.

Schaatsen - Intro training oktober

Voor meer informatie kan je mailen naar intern@skeuvel.nl

De schaatstrainingen zijn elke maandag van 18:30 – 19:40 en elke donderdag van 17:00 – 18:10! De schaats-introtrainingen zullen plaatsvinden op 10 en 17 oktober! Wil je meedoen? Vul dan het formulier in!

Als je nog vragen hebt of buiten de introtrainingen om een keer wil meetrainen om te kijken als je schaatsen een leuke sport vindt om te doen, stuur dan een mailtje naar bestuur@skeuvel.nl

Fietsen

De fietstrainingen zijn op maandagen om 18:00 bij het sportcentrum. Helaas zijn de fietsintrotrainingen nog niet begonnen. De introtrainingen zijn helaas al geweest! Wil je een keer meetrainen? Mail dan naar intern@skeuvel.nl om te vragen als je met een reguliere training mee kunt doen en vermeld hierbij of je een fiets en helm wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht en het dragen van een fietsbroek wordt sterk aangeraden.

Skeeleren

De skeelertrainingen zijn op donderdagen vanaf 19:00 op de combibaan in Hengelo! De introtrainingen zijn helaas al geweest! Wil je toch een keer meetrainen? Mail dan naar intern@skeuvel.nl om te vragen als je met een reguliere training mee kunt doen en vermeld hierbij of je skeelers wil lenen. Het dragen van een helm is verplicht.

Droogtraining

De droogtrainingen zijn elke woensdag om 19:00 op de UTrack! Wil je straks een keer meedoen? Mail dan naar intern@skeuvel.nl om te vragen als je met een reguliere training mee kunt doen.