Schaats4Daagse

WELKOM OP DE SITE VAN DE 4E ENSCHEDESE SCHAATS4DAAGSE!

Na het succes van afgelopen jaar wordt in de voorjaarsvakantie de 4e Enschedese Schaats4Daagse georganiseerd, een leuk evenement voor jong en oud!

Vier opeenvolgende dagen zal IJsbaan Twente in het teken staan van de Schaats4Daagse. We dagen je uit om van 22 februari tot en met 25 februari 2021 een door jou gekozen afstand van 4, 8, 16, 30 of 50 kilometer te komen schaatsen. Dat zijn 10, 20, 40, 75 of 125 rondjes op de 400 meter baan.

Je aanwezigheid wordt afgestempeld op je persoonlijke stempelkaart. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je op de vierde dag een mooie medaille.

De Schaats4Daagse is een evenement voor iedereen. Van jong tot oud, recreatief tot zeer ervaren, iedereen is welkom.

Hoe werkt de Schaats4Daagse?

Tijdens de Schaats4Daagse kun je van dinsdag 18 februari tot en met vrijdag 21 februari 2020 elke dag een door jou gekozen afstand schaatsen op de 400 meter baan. Hierbij kun je kiezen uit 4, 8, 16, 30 of 50 km per dag. Dat zijn respectievelijk 10, 20, 40, 75 en 125 rondjes. Er kan elke dag op de volgende vier momenten geschaatst worden:

  • 12:00 t/m 13:15
  • 13:30 t/m 14:45
  • 20:00 t/m 21:15
  • 21:30 t/m 22:45

Hierbij wordt aanwezigheid afgestempeld op je persoonlijke stempelkaart die je op de eerste dag van ons ontvangt. Kan je één van de dagen niet? Geen probleem! Het is namelijk mogelijk om op een andere dag de dubbele afstand te schaatsen. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je aan het eind van de Schaats4Daagse een speciale en welverdiende medaille.

 

Inschrijven

De inschrijving voor de 4e Enschedese Schaats4Daagse is geopend! Deelname kost €15,00 per persoon en wordt op de eerste dag betaald aan kassa op de ijsbaan. Het inschrijfgeld is inclusief entree. Vul het digitale deelnemersformulier in en wij zullen je van alle ontwikkelingen rondom de Schaats4Daagse op de hoogte houden. Uiterlijk een week voor aanvang van de Schaats4Daagse ontvang je van ons een laatste mail met alle benodigde informatie op een rij. LET OP! De inschrijving sluit een week voor aanvang van de Schaats4Daagse, op maandag 15 februari.

Voorwaarden deelname Schaats4Daagse

Deelnemers van de Schaats4Daagse worden geacht zich aan de algemene huisregels van IJsbaan Twente te houden. Deelname aan de Schaats4Daagse is op basis van uw naam. Restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk. In verband met uw veiligheid is het verplicht om tijdens het schaatsen handschoenen en een muts te dragen.

De organisatie van de 4e Enschedese Schaats4Daagse en IJsbaan Twente zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken en/of diefstal.

Maatschappelijke stage

Er is ook een mogelijkheid om maatschappelijke stage bij de Schaats4Daagse te doen! Je helpt dan alle vier de dagen, ’s ochtends en ’s avonds, mee als vrijwilliger. Lijkt dit je leuk? Stuur ons dan een mailtje (s4d@skeuvel.nl)!

De Schaats4Daagse 2021 zal vanwege de coronamaatregelen waarschijnlijk anders verlopen dan in voorgaande jaren. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de maatregelen die wij treffen om het evenement alsnog veilig en volgens de landelijk geldende maatregelen te laten verlopen.

Is bij de €15 aan inschrijfgeld ook de entree tot de baan inbegrepen?

Ja, dit is inclusief entree voor vier dagen.

Ik kan maar 3 van de 4 dagen schaatsen. Mag ik dan alsnog deelnemen?

Dat is geen probleem! Het is namelijk mogelijk om op een van de andere dagen de dubbele afstand te schaatsen. Je krijgt dan dus alsnog een medaille.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

De inschrijving sluit een halve week  voor aanvang van de Schaats4Daagse, op maandag 15 februari. Hierna kunnen wij niet garanderen dat er plek voor je is. Wil je na die datum alsnog meedoen, mail dan z.s.m. naar s4d@skeuvel.nl 

Hoe weet ik of ik sta ingeschreven?

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Kijk in je spambox. Indien de bevestigingsmail ook daar niet staat, dan is er mogelijk iets misgegaan bij je inschrijving en verzoeken wij je om een mail te versturen naar s4d@skeuvel.nl zodat wij kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan.

De Schaats4Daagse wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bij vragen of voor meer informatie, neem contact op met de organisatie van de 4e Enschedese Schaats4Daagse via s4d@skeuvel.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

WELCOME ON THE WEBSITE OF THE 4TH ENSCHEDESE SCHAATSVIERDAAGSE!

After the success of last year we will have the third edition of this amazing event, 4 days of fun for all ages. Recreational and experienced skaters.

Practical info

In four consecutive days you are welcome on the Ice Rink in Enschede. This year the event will be from February 22 until February 25 2021. All four days you can skate a distance of your choosing of 4, 8, 16, 30 or 50 km. These are 10, 20, 40, 75 or 125 rounds on the 400m rink. Everyday after you’ve completed your rounds you will get a stamp on the stamp card you received via mail, and at the fourth day with handing in you full stamp card you will get a medal as a memory of this amazing accomplishment!

The ice rink is open for you from 09:30 until 12:00 and from 20:00 until 22:30 all four days. Can’t you make one of the days? No problem! You can skate twice your distance on one of the other days. The costs for this event is €15,00 per person and will be paid on the first day at the register of the ice rink. The costs are including entrance costs for the ice rink.

WARNING! The sign up closes a week before the start of the Schaats4Daagse, on Monday Feburary 15.

The address of the ice rink is
Colosseum 90
7521 PT Enschede

Renting Ice Skate

Terms and Conditions

All participants of the Schaats4Daagse have to conform to the general rules of the Ice Rink Twente.
Participating in the Schaats4Daagse is based of your name

Because of your safety you are obligated to wear gloves and a hat while iceskating

The organisation of the Schaats4Daagse and Ice Rink Twente are not responsible for accidents and/or theft.

Registration