De Skeuvel tijdens de Kick-In

De Skeuvel is dé studentenschaatsvereniging van Enschede. De vereniging heeft meer dan 200 leden die in de winter samen op de IJsbaan staan. In de zomer zijn er skeeler-, fiets- en schaatsconditietrainingen. Ook is er het gehele jaar door een core- en krachttraining. Naast het trainen is er ook tijd voor gezelligheid bij de Skeuvel. Zo is er 1 keer per maand een borrel in Café Friends, wordt er eens per maand samen gegeten tijdens de Social Skate en is er elke maand een activiteit, zoals minigolf of springen bij de Krazy Kangeroo! Lijkt het jou leuk om meer te weten over de Skeuvel? Bezoek ons dan tijdens de Kick-In of zet je vrijblijvend op de interesselijst! Als je op de interesselijst staat, krijg je een mailtje van ons met informatie over de introtrainingen in de zomer en in de winter.

Introductietrainingen

Helaas is de ijsbaan nog niet open, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Ook in de zomer zijn er genoeg trainingen om te doen. Wil je een keertje meetrainen? Van 31 augustus tot en met 10 september hebben we introductietrainingen! Heb je interesse, stuur een mailtje naar intern@skeuvel.nl

Fietsen

Op 31 augustus en 7 september zijn er introductietrainingen voor de fietstraining! Onze fietstrainingen worden gegeven in drie verschillende groepen vertrekken we op maandag om 18:00 vanaf het Sportcentrum. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar intern@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Schaatsconditietraining

Op woensdag 2 september en 9 september zijn de introductietrainingen voor de schaatsconditietrainingen. Elke woensdag verzamelen we om 18:00 uur bij de trappen voor het sportcentrum voor de schaatsconditietraining. Voor deze training heb je alleen sportkleding en fijne schoenen nodig, het dragen van loopschoenen wordt sterk aangeraden. Geïnteresseerd? Mail dan naar intern@skeuvel.nl.

Skeeleren

Op donderdag 3 september en 10 september zijn er introductietrainingen voor het skeeleren! Om 19:00 uur verzamelen we op Combibaan Hengelo. Wil je meedoen? Mail dan naar intern@skeuvel.nl en vermeld hierbij of je skeelers wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht.

Interesselijst

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen met Skeuvel tijdens een introtraining? Schrijf jezelf in voor de interesselijst. Wanneer er meer informatie over introductietrainingen is, krijg je hierover een mailtje.