De Skeuvel during the Kick-In

De Skeuvel is dé studentenschaatsvereniging van Enschede. De vereniging heeft meer dan 200 leden die in de winter samen op de IJsbaan staan. In de zomer zijn er skeeler-, fiets- en schaatsconditietrainingen. Ook is er het gehele jaar door een core- en krachttraining. Naast het trainen is er ook tijd voor gezelligheid bij de Skeuvel. Zo is er 1 keer per maand een borrel in Café Friends, wordt er eens per maand samen gegeten tijdens de Social Skate en is er elke maand een activiteit, zoals minigolf of springen bij de Krazy Kangeroo! Lijkt het jou leuk om meer te weten over de Skeuvel? Bezoek ons dan tijdens de Kick-In of kom naar een van onze intro-trainingen! Inschrijven voor de intro-trainingen kan je onderaan deze pagina doen, je antwoord is aanpasbaar dus ook als je het nog niet zeker weet kan je alvast inschrijven.

SKIP - SKeuvel Intro Periode

Dit jaar organiseert Skeuvel de eerste editie van de Skip! Dit is de SKeuvel Intro Periode waarin nieuwe leden makkelijk kennis kunnen maken met Skeuvel en haar leden. Deze periode is perfect om je (eerste) studiejaar actief van start te gaan en veel nieuwe mensen met verschillende achtergronden te leren kennen. 

De SKIP is alleen voor (proef) leden dus zorg ervoor dat je ingeschreven staat en dit zeker niet mist! Met een proeflidmaatschap kun je, voor maar 10 euro,  2 maanden lid zijn van de Skeuvel! Als proeflid kun je deelnemen aan alle trainingen in de zomer, kun je in oktober 1 keer in de week schaatsen en kan je mee doen aan alle activiteiten tijdens de SKIP. De kosten voor deze activiteiten zul je wel zelf betalen. Wil je na 31 oktober lid worden van Skeuvel, dan wordt de contributie van 45 euro gereduceerd met 10 euro. Het proeflidmaatschapscontract is here . You can send this contract to secretaris@skeuvel.nl.

Onderstaand zijn de hoofdactiviteiten te vinden tijdens de SKIP:

Introduction training

Helaas is de ijsbaan nog niet open, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Ook in de zomer zijn er genoeg trainingen om te doen. Wil je een keertje meetrainen? Van 5 september tot en met 15 september hebben we introductietrainingen! Heb je interesse, stuur een mailtje naar pr-commissaris@skeuvel.nl

Cycling

On 5 september and 12 september introduction training session will be held for the cycling training. Our training is given in three different groups Monday on 18:30 We start at the Sportscentre. Are you in doubt about your bike or do you want to lend a bike, send a mail to intern@skeuvel.nl. Wearing a helmet is mandatory. Wearing cycling-specific cloathing, in particular a cycling-short, is strongly advised.

Skating condition training

On wednesday 7 September and 14 September are the introduction dryland training. Every Wednesday we gather at the UTrack at 19:30. You only need sports clothing and comfortable shoes, although running shoes are strongly recommended. Interested? Send an email to pr-commissaris@skeuvel.nl.

Inline-skating

On donderdag 8 september and 15 september there are introduction training courses for inline skating! We gather at Combibaan Hengelo at 7:00 PM. Do you want to join? Mail to pr-commissaris@skeuvel.nl and state here if you want to borrow skates. Wearing a helmet is mandatory.

Inschrijven Intro-trainingen

Would you like to train with de Skeuvel during an intro training? Register yourself for the interest list. If there is more information about introduction training, you will receive an email.