SKIP - SKeuvel Intro Periode

Dit jaar organiseert Skeuvel de eerste editie van de Skip! Dit is de SKeuvel Intro Periode waarin nieuwe leden makkelijk kennis kunnen maken met Skeuvel en haar leden. Deze periode is perfect om je (eerste) studiejaar actief van start te gaan en veel nieuwe mensen met verschillende achtergronden te leren kennen. 

De SKIP is alleen voor (proef) leden dus zorg ervoor dat je ingeschreven staat en dit zeker niet mist! Met een proeflidmaatschap kun je, voor maar 10 euro,  2 maanden lid zijn van de Skeuvel! Als proeflid kun je deelnemen aan alle trainingen in de zomer, kun je in oktober 1 keer in de week schaatsen en kan je mee doen aan alle activiteiten tijdens de SKIP. De kosten voor deze activiteiten zul je wel zelf betalen. Wil je na 31 oktober lid worden van Skeuvel, dan wordt de contributie van 45 euro gereduceerd met 10 euro. Het proeflidmaatschapscontract is hier te vinden en deze kun je opsturen naar secretaris@skeuvel.nl.

Onderstaand zijn de hoofdactiviteiten te vinden tijdens de SKIP:

Introductietrainingen

Helaas is de ijsbaan nog niet open, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Ook in de zomer zijn er genoeg trainingen om te doen. Wil je een keertje meetrainen? Van 5 september tot en met 15 september hebben we introductietrainingen! Heb je interesse, stuur een mailtje naar pr-commissaris@skeuvel.nl

Fietsen

Op 5 september en 12 september zijn er introductietrainingen voor de fietstraining! Onze fietstrainingen worden gegeven in drie verschillende groepen vertrekken we op maandag om 18:00 vanaf het Sportcentrum. Twijfel je over je fiets, of wil je een fiets lenen, stuur dan een mail naar intern@skeuvel.nl. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van fietskleding, in het bijzonder een fietsbroek, wordt aangeraden.

Schaatsconditietraining

Op woensdag 7 september en 14 september zijn de introductietrainingen voor de droogtrainingen. Elke woensdag verzamelen we om 19:30 uur op de Utrack. Voor deze training heb je alleen sportkleding en fijne schoenen nodig, het dragen van loopschoenen wordt sterk aangeraden. Geïnteresseerd? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl.

Skeeleren

Op donderdag 8 september en 15 september zijn er introductietrainingen voor het skeeleren! Om 19:00 uur verzamelen we op Combibaan Hengelo. Wil je meedoen? Mail dan naar pr-commissaris@skeuvel.nl en vermeld hierbij of je skeelers wilt lenen. Het dragen van een helm is verplicht.

Inschrijven Intro-trainingen

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen met Skeuvel tijdens een introtraining? Schrijf jezelf in voor de interesselijst. Wanneer er meer informatie over introductietrainingen is, krijg je hierover een mailtje.