Episch Glijweekend

Paintballen met de Skeuvel op het Glijweekend!

Hallo allemaal!

Hier is een leuk verhaaltje over het epische glijweekend!
Het begon allemaal in bijna Hengelo (lees Witbreuksweg) hier startte een speurtocht in het duister, duister was het zeker. Onderweg werden we uitgedaagd op verschillende vlakken, ten eerste met opdrachten en ten tweede met ons incasseringsvermogen. Er waren soort mensen die ervoor zorgde dat het goedkope bier soms uit het blik viel. Ondanks dat ik me wel eens dood ben geschrokken leef ik gelukkig nog. De avond ging daarna gezellig door bij Jinos en Friends het was een mooie dag.


De volgende dag gingen we dan echt naar Hengelo. Lekker fietsen om vervolgens een oorlog na te spelen. Gelukkig waren deze wapens geladen met verf dat viel enigszins mee. Ik werd nog geraakt in m’n haar dus ik had een mooi souvenirtje voor de rest van de dag.
Vervolgens gingen we naar Happy Italy. Bij van der Poel haalde we nog een ijsje en daar kreeg ik het toch wel erg koud van. Ik vond het goed en ben thuis nog een film gaan kijken met een andere skeuvel.

Ik hoorde dat het verder nog een mooie avond was dus dat is goed.
Ik wil hier nog iedereen bedanken die dit leuke weekend mogelijk heeft gemaakt. Ik heb leuke nieuwe mensen ontmoet en een goede tijd gehad dus ervaar dat maar als compliment.

~Amber