Skeuveltijdrit

Op 14 September zal er een Skeuvel trainingstijdrit plaats vinden. Dit is een jaarlijks terugkerende tijdrit die wordt gehouden op een 5,3 km parcours op de parallelweg tussen Denekamp en Oldenzaal. De wedstrijd is individueel. Ook als je nog nooit een wedstrijd hebt gereden kun je dus mee doen!

Dit is de uitgelegen kans om te zien hoeveel progressie je afgelopen seizoen hebt gemaakt! Door de corona situatie zal de tijdrit er wel iets anders uitzien dan voorgaande jaren.

Allereerst is het dit jaar een trainingstijdrit. Er is geen UTTC, en er is dus helaas ook geen prijsuitreiking. Daarnaast zijn er een aantal corona maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Zo is de wedstrijd ingedeeld in tijdsloten en moet je zelf wegfietsen bij de start. (Er is dus niet iemand die je fiets vast houdt.) De eerste groep vertrekt om 16.45 bij het sportcentrum, de tweede groep om 17.15 en de laatste om 17.45. Hierover volgt later meer informatie.

Ondanks deze maatregelen is het wel super leuk om mee te doen aan de tijdrit! Schrijf je dus vooral in! 

 

Parcoursrecords

CategorieNaamJaarTijd
HerenArnout Kempenaar201700:06:57
DamesRixt Hoogland201900:07:51

 

Schrijf je in via de volgende link: https://forms.gle/DovYJVUMbpgLiu2Z8

Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.

Hieronder staan de mensen die zich hebben ingeschreven voor de Skeuvel tijdrit Sta je op de reservelijst? Dan is er nog hoop! Bij afmelding van deelnemers mag je dan automatisch mee.