Cycloon

Cycloon - Wordt beroepsrenner, word fietskoerier. Krijg betaald om te sporten!

Fietskoerier zijn bij Cycloon is meer dan een paar pakketjes bezorgen, het is een groot gevoel van vrijheid wat hand in hand gaat met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Als fietskoerier is het vaak een race tegen de klok. Samenwerken en Noaberschap staan bij ons bovenaan. We zijn er altijd voor elkaar! Fietsen doen we elke dag, het liefst donders hard, sprinten van A naar B, ook de welbekende Strava segmentjes pakken op de bekende stukken dwars door de stad is natuurlijk onmunnig mooi. 

Voor fanatiekelingen zoals bij Skeuvel is dit natuurlijk zeker interessant. Wil jij nou geld verdienen en sporten tegelijk misschien is fietskoerier bij Cycloon dan het juiste bijbaantje voor jou naast je studie! Nu heeft Skeuvel een leuke samenwerking die werken bij Cycloon niet alleen interessant voor jou maakt om geld te verdienen maar dit kan ook zorgen voor een extraatje voor Skeuvel zodat jij goedkoper kan schaatsen, naar activiteiten en borrels kan. Hoe leggen we je uit: 

  • Voor iedere koerier die via Skeuvel in dienst komt ontvangt Skeuvel €100,-  waarvan Skeuvel €50,- als bedankje weer aan jou terug geeft.
  • Is deze koerier langer dan 6 maanden bij Cycloon in dienst en werkt hij/zij gemiddeld twee dagen per week, dan ontvangt Skeuvel nog eens €150,- extra. Hier krijg jij als renner ook weer €50,- als bedankje voor terug.

Voorwaarden en Sollicitatie

  • Solliciteren kan via de onderstaande link. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is aangeven via het online sollicitatie formulier dat je via Skeuvel solliciteert. Dit kan onderaan het formulier!

Klik hier om te solliciteren!

Zo kunnen we meer sporten en tegelijk geld verdienen voor jezelf én je sportvereniging, altijd leuk toch? 🙂